Over ons - Hotel Victorie

Reservations

Hotel Victorie About US

Introductie

Welkom op de officiële website van Hotel Victorie in Amsterdam. Neem gerust de tijd om alle menu´s door te nemen om een beter beeld te krijgen van ons hotel en onze services. Mocht U nog vragen hebben. dan kunt U ons altijd bellen op +31.20.3057470

Wij belonen alle gasten die direct op onze site boeken, met een extra korting dus als dat geen goed begin is .......

Over ons

Het hotel Victorie is een design hotel met 3 officiele sterren, gelegen vlakbij het congresgebouw de Rai en de vele museums die Amsterdam telt. Het kleurrijke stadsdeel de Pijp, dat bezaaid is met eethuisjes uit alle windstreken, ligt vlakbij. In deze wijk bevindt zich ook de Albert Cuypmarkt, waar het altijd druk en gezellig is en waar onder meer groente, kleding en vis op de marktkraampjes liggen uitgestald. Door onze strategische ligging zijn wij een ideaal hotel voor zowel de zakenreiziger als de toerist!

Wij bieden onze gasten uiteraard gratis wifi aan en hebben een gevarieerd ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen!

Ons interieur heeft een warme, huiselijke atmosphere en ons team staat voor U klaar om U een onvergetelijke tijd in Amsterdam te bezorgen ! Het centrum van Amsterdam is met de tram 4 binnen 10 minuten te bereiken, de tramhalte is op slechts 80 meters van het hotel verwijderd. Door onze rustige ligging zult U een heerlijke onverstoorde nachtrust hebben.

Naast het hotel Victorie zijn diverse gezellige cafes, restaurants, supermarkten en winkels. Heeft U geen zin om te lopen? Geen probleem, Hotel Victorie biedt haar gasten ook fietsverhuur aan. Kunt U niet fietsen, dan helpen we U graag aan een tram ticket, zodat u de stad kunt gaan verkennen.

Kortom: Uw verblijf in hotel Victorie zal altijd warme herinneringen bij u blijven terugkeren.

Wij verheugen zich om u te mogen begroeten en verwelkomen in ons hotel.

Met hartelijke groet.  

Uw gastheren en- vrouwen van hotel Victorie